Kategorija: Ostala dodatna oprema

MAFRA GUANTO DOUBLE FACE PREMIUM

Kataloški broj: MAFRA18555
9,00 €
s PDV-om
Na zalihi
Opis proizvoda
Visokokvalitetna Double Face rukavica od mikrovlakana stvorena je za one koji žele postići najbolje rezultate pri pranju automobila bez opasnosti od ogrebanja karoserije.
Idealna za ručno čišćenje vašeg vozila iu potpunoj sigurnosti, Double Face je profesionalna rukavica pogodna i za hobi upotrebu.
Glavna značajka Double Face rukavice, kao što možete pogoditi iz naziva, je njena "dvostruka" upotreba:
strana sive i žute kratkodlake rukavice od mikrofibre idealna je za čišćenje i uklanjanje opće prljavštine i mrlja s gornjeg dijela karoserije automobila kao što su prozori, vjetrobranska stakla, gornji stupovi, poklopac motora i krov.
Druga strana Double Face rukavice, od plavog šenil mikrovlakana, optimalna je za rukovanje grubom prljavštinom i uklanjanje iste iz malih pukotina i cijelog donjeg dijela karoserije kao što su lukovi kotača, donji stupovi, branici, maske, područje gdje se taloži više prljavštine.
Zahvaljujući velikom formatu, 30 x 20 cm, omogućuje čišćenje velikih karoserijskih površina u samo nekoliko prolaza, prateći svaki kut i detalj automobila. Rukavica Double Face može apsorbirati velike količine otopine vode i šampona tako da se može koristiti i kada je suha kao rukavica za sušenje karoserije ili jednostavno za uklanjanje prašine bez opasnosti od ogrebanja automobila.
Zahvaljujući tehnologiji "easy self clean" uvijek ćemo imati čistu rukavicu jer mikrofibra od šenila zadržava prljavštinu tijekom faze čišćenja automobila i izbacuje je tijekom faze ispiranja u kantu s čistom vodom.
Njezina elastična manšeta omogućuje vam veću kontrolu nad rukavicom Double Face tijekom faze pranja, izuzetno udobna, pomaže da rukavica ostane čvrsto na ruci.
Detalji proizvoda
Šifra artikla: 11020124
Kataloški broj: MAFRA18555
ID artikla: 6908
Naziv 1:
Raspoloživo: 7
Težina: 0.00 kg
Učitavanje...